fbpx

Zaktraining kickboksen Circuit Trainingen

Zaktraining is voor zowel mannen als vrouwen.

Fullbody Workout zoals Circuit en zaktraining

Je komt niet in lichamelijk contact met elkaar.

De zaktraining is een fullbody workout! Je traint alle spieren in het lichaam en het resultaat zal daar ook naar zijn! Na de training heb je een voldaan gevoel.

Zaktraining is veruit de allerleukste en dynamische manier om het hele lichaam te trainen, af te vallen en je conditie aanzienlijk te verbeteren.

Wat is er nou leuker dan een uur lang helemaal los te gaan op een bokszak.

Bij een zaktraining (kickboks training op de bokszak) gebruik je dezelfde technieken en train je dezelfde spieren als bij kickboksen, alleen voer je de technieken uit op een bokszak.

Een van de grootste voordelen van zaktraining is dat je als beginner die de technieken nog niet beheerst meteen vanaf het begin vol mee kan doen.

Daarnaast is het voor de wat meer gevorderde kickbokser nog steeds een hele uitdagende training.

Probeer het eens uit!.

Naast de boks- en kickbokstrainingen, kun je bij Spider Gym op andere manieren trainen.

Zaktraining Cardio Workout kick-Boxing.

Bij deze trainingen doe je met max 2 mensen op de zak combinaties.

Er is bij deze trainingen extra aandacht voor cardio en kracht en daarom een goede aanvulling op technieklessen of een leuke manier om in een uurtje een intense workout te doen.

Training is een explosieve training en heeft een zeer grote positieve impact op het lichaam. Bovenal is de Boxing Bag de beste “stress releaser”!

Dit soort trainingen zijn erg geschikt voor mensen die willen afvallen op een leuke manier en daarnaast ook wat meer conditie willen krijgen!

Zaktraining is voor zowel mannen als vrouwen.

Doordat je verschillende boks- en traptechnieken en diverse oefeningen met het eigen lichaamsgewicht doet wordt je conditie, kracht en uithoudingsvermogen beter.

De oefeningen worden in een hoog tempo uitgevoerd. De boks- en traptechnieken worden uitgevoerd op de boks zakken.