fbpx

Boksen bij Spidergym

Boksen bij Spidergym is leerzaam en handig als je de bokshouding en -technieken wil leren. Als bijkomstigheid zijn de trainingen lekker intensief, zodat je je opgedane stress kan wegsporten. Het boksen is  zeer geschikt om te combineren met met Kickboksen of MMA.

Sparren

Bij Spidergym zijn de sparvormen niet verplicht. Je loopt dus nooit het risico om met een blauw oog, of een gebroken neus op het werk te komen. Wel worden er sparvormen aangeleerd, zodat je toch de oefeningen kunt volgen. Dit betekent niet dat er nooit kan worden gespard. Je kunt gebruikmaken van bokskappen met een masker. Bokskappen zijn hoofdbeschermers waardoor je gezicht en schedel beschermd zijn tijdens het sparren.

Trainingsbenodigdheden

Tijdens de bokstraining dien je in het bezit te zijn van een aantal boksmaterialen. Voor de eerste les hoef je deze nog niet aan te schaffen. Je kunt dan materiaal van ons lenen. Zodra je bent ingeschreven als lid van Spidergym, dien je zelf je materiaal te verzorgen. Je kunt alle traingsbenodigdheden ook aanschaffen via Spidergym. Vraag aan de balie naar de mogelijkheden.

  • Bitje: ter bescherming van je gebit
  • Bandages: voor versteviging van je pols en knokkels
  • Handschoenen: om stoten te plaatsen
  • Tok: ter bescherming van de edele delen